Elektronisch Co. van Shenzhenetindge, Ltd.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenBeschikbaar Medisch Masker

Opnieuw te gebruiken Medisch Ademhalingsapparaatmasker 3 Lagen Antistof Anti-vervuilings

Opnieuw te gebruiken Medisch Ademhalingsapparaatmasker 3 Lagen Antistof Anti-vervuilings

Reusable Medical Respirator Mask 3 Layers Anti Dust Anti Pollution
Reusable Medical Respirator Mask 3 Layers Anti Dust Anti Pollution Reusable Medical Respirator Mask 3 Layers Anti Dust Anti Pollution Reusable Medical Respirator Mask 3 Layers Anti Dust Anti Pollution Reusable Medical Respirator Mask 3 Layers Anti Dust Anti Pollution

Grote Afbeelding :  Opnieuw te gebruiken Medisch Ademhalingsapparaatmasker 3 Lagen Antistof Anti-vervuilings Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Certificering: CE
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

disposable dust masks

,

non woven fabric mask

Beschermend van het het Dakmasker van het Gezichtsmasker het Ademhalingsapparaat 3-lagen Beschermings Beschikbaar Medisch Masker
 

17.5*9.5cm Grootte en het beschikbare masker van het 3 vouw niet-geweven medische gezicht

Productomschrijving: De milieuvriendelijke alle-plastic band wordt gebruikt voor de brug van de neus en bevat geen metaal. Het het filtreren effect B.F.E is zo hoog zoals 95%. Vooral geschikt voor elektronikafabrieken. Het wordt ontworpen met een zachte en comfortabele P.P.-neusbrug die comfortabelst volgens verschillende gezichtsvormen kan worden aangepast. Met facultatief ultrasoon vleklassen, zijn earbands stevig en zullen niet gemakkelijk dalen. Geschikt voor elektronika productie, stofvrije workshops, de richtende diensten, voedselverwerking, scholen, motorfiets het berijden, nevelverwerking, het stempelen hardware, ambachten, schoonheid, fabrieken, het milieu schoonmaken, openbare ruimten en ander gebruik.

 

Detailsbeelden

 

Multi-layered Bescherming.

Onze producten gebruiken multi-layer beschermingsprincipes om uw gezondheid en veiligheid verder te beschermen.

Het Ontwerp van de neusbrug.

De plastic strook van de neusbrug, het ontwerp van de aluminiumstrook, gemakkelijk aan plastiek, meer paste aan het gezicht.

 
Detailontwerp.
Het gedetailleerde ontwerp van onze producten toont aan dat in elke steek en productie, hoogst elastische earbands en de niet-geweven stoffen zeer zacht zijn.
 


Materiaal.
Gloednieuwe materialen, die materialen van uitstekende kwaliteit gebruiken, die secundaire verontreiniging, uitvoerige desinfectie de verwerpen.
 
Leveringsdetails

1. Wij doen alles wij uw orden kunnen uit zo spoedig mogelijk verschepen.
2. Verpakken en verzenden:
-->NOTE: De extra verschepende prijs zal voor kopers van Puerto Rico, Hawaï, Alaska, Guam, het militaire adres van de V.S. van de Verenigde Staten en het nonnative Amerikaanse adres worden aangerekend gelieve onze klantenservice voor de details van extra verschepende prijs contacteren, dank.
-->For het binnenlandse economische verschepen, het vergt normaal 2-8 dagen voor delivery.we-mayship uw orde van verschillende pakhuizen voor bevorderde levering zoals weutilize altemative pakhuis over de Continentale Verenigde Staten. U kunt aan UPS Geselecteerd van 3 dagen bevorderen die de levertijd typisch werkdag 1-3 is.
-->For de internationale Orden, punten kunnen van ons pakhuis in Zuid-China worden verscheept. Allebei zijn dezelfde producten en dezelfde garantie. De heffingen en de belastingen kunnen van toepassing zijn. Pleasacontrole met de Douane van uw land en eBay beleid voor meer informatie.

 

Terugkeer 

Uit verzekert de Waarborg van de 30 dagtevredenheid onze klanten dat zij onmiddellijk alle orden en precies zoals beschreven zullen ontvangen. Bovendien staat het klanten toe om nieuwe en ongebruikte producten in hun originele fabrieksvoorwaarde om welke reden ook binnen 30 dagen vanaf de datum van aankoop te terugkeren.
Bericht:
1. Alle winst moet door Autopartm pre- wordengoedgekeurd en een aantal van de autorisatie(rma) van de terugkeerkoopwaar hebben. De onbevoegde winst zal niet goedgekeurd worden.
2. De kopers zijn verantwoordelijk voor aangewezen verpakking, terugkerend het verschepen kosten, verzekering en het terugkeren van het punt in „nieuwe“ voorwaarde. De gebruikte punten zullen niet goedgekeurd worden voor terugkeer.
3. Wij zullen het het terugkeren punt met een identiek punt, een volledig opslagkrediet of een volledige refurn uitgeven vervangen.
 
 

Opnieuw te gebruiken Medisch Ademhalingsapparaatmasker 3 Lagen Antistof Anti-vervuilings 0Opnieuw te gebruiken Medisch Ademhalingsapparaatmasker 3 Lagen Antistof Anti-vervuilings 1Opnieuw te gebruiken Medisch Ademhalingsapparaatmasker 3 Lagen Antistof Anti-vervuilings 2

 

 

Contactgegevens
Shenzhen Etindge Electronic Co., Ltd.

Contactpersoon: sales 02

Tel.: +8618826519213

Direct Stuur uw aanvraag naar ons